ΠΡΙΜΑΡΟΛΙΑ ΑΜΚΕ

ΑΙΓΙΟ, Greece

Επικοινωνία


Ο οργανισμός Πριμαρόλια – Αστική μη κερδοσκοπική εταιρεία ιδρύθηκε στις αρχές του 2019 με έδρα στη Ζήρια Αχαΐας, ενώ στα τέλη του 2020 εγκαταστάθηκε σε γραφεία στο Αίγιο Αχαΐας.


Βασικό αντικείμενο και αφετηρία του οργανισμού είναι η πολιτιστική και ιστορική προσέγγιση των ταξιδιών της κορινθιακής – μαύρης σταφίδας από την βόρεια και δυτική Πελοπόννησο και το νότιο Ιόνιο στις χώρες της Ευρώπης (19ος αιώνας). Οι δράσεις του οργανισμού αναπτύσσονται στις συνδέσεις ιστορικής έρευνας, ψηφιοποίησης τεκμηρίων και δεδομένων, σύγχρονης καλλιτεχνικής πράξης, επιμέλειας εκθέσεων και εφαρμογής αναπτυξιακού πολιτισμού.

Ο οργανισμός Πριμαρόλια αποτελεί μια πλατφόρμα πολιτιστικής στρατηγικής, που φέρνει μαζί σύγχρονους εικαστικούς, ακαδημαϊκούς (σύγχρονη τέχνη, ιστορία, αρχιτεκτονική, θέατρο, δημιουργικές τεχνολογίες, αναπτυξιακές βιομηχανίες), επιμελητές εκθέσεων και πολιτιστικά και ακαδημαϊκά ιδρύματα σε έναν δυναμικό αστερισμό. Ο σκοπός εντοπίζεται στον συνδυασμό καλλιτεχνικής πράξης και ιστορικής έρευνας μέσα από διεπιστημονικά έργα και επιμελητικές συνεργασίες που συνδέονται άμεσα ή έμμεσα με τα ταξίδια της μαύρης σταφίδας στα Ευρωπαϊκά λιμάνια του 19ου και 20ού αιώνα, την πολιτισμική μνήμη, τις κινητικότητες και σύγχρονα αναδυόμενα δίκτυα μεταξύ Πελοποννήσου και των σχετιζόμενων ευρωπαϊκών χωρών.


Δεν υπάρχουν διαθέσιμα προϊόνταΌνομα επιχείρησης ΠΡΙΜΑΡΟΛΙΑ ΑΜΚΕ
Διεύθυνση Εισοδίων 17, Αίγιο, ΑΙΓΙΟ, Greece
Τηλέφωνο 2691181201
Διεύθυνση e-mail primarolia.com@gmail.com
Ιστοσελίδα https://primarolia.com/

Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια

Απαιτείται είσοδος

Πρέπει να συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο.

Σύνδεση

ΠΡΙΜΑΡΟΛΙΑ ΑΜΚΕ

ΑΙΓΙΟ, GR

0 προϊόντα


Τοποθεσία Σε πλήρη οθόνη